TA VÅR HAND

Ser ni fördelarna med att endast behöva ha en kontakt i er byggnation av er nöjesanläggning? Då har ni kommit rätt.

Nordic Amusement Group erbjuder er stöd genom hela er process. Vi erbjuder projektering samt all utrustning ni behöver till er nöjesanläggningn så som köksutrustning, möbler, inredning och nöjesutrustning.

Att endast ha kontakten med ett företag genom hela er etableringsprocess gör att ni kan fokusera på annat istället för att hålla ihop en stor grupp med olika företag som alla levererar en sak.

Ta vår utsträckta hand och vi går sida vid sida från start till mål.

 


Vi hjälper er i alla delar av processen

PROJEKTERING AV DITT PROJEKT

Tänk er att endast behöva ha ett företag som levererar allt i er satsning att bygga en nöjesanläggning.

 

Nordic Amusement Group hjälper er från start till slut i er projektering eller så levererar vi endast den specifika utrustningen du vill ha. Vid anpassar våra tjänster utifrån ert behov.

 

Men en sak är säker. Att minimera antalet kontakter i ett projekt är lönsamt både alla sätt.

KÖKSUTRUSTNING

Vi levererar allt ni behöver till ert restaurangkök

MÖBLER OCH INREDNING

Har ni behov av att ta fram ett nytt inrednings och möbelkoncept hjälper vi er med det. Vi levererar även all inredning och alla möbler ni behöver

NÖJESUTRUSTNING

Vi vet vilka produkter och aktivitetskoncept som är mest lönsamt. Tveka inte att ta hjälp av oss när ni beslutar er för vilka aktiviteter ni vill installera i er nya nöjesanläggning. Nordic Amusement Group är ett av världens mest heltäckande leverantör av nöjesutrustning. Vi levererar allt ifrån bowlingutrustning och trampolinparksutrusning till simulatorer och bordsspel.

Kontakta oss

Vi levererar världen över